Πάλι εκτός ο Θανάσης

Στο τρίτο παιχνίδι της preseason ο Θανάσης Αντετοκούνμπο δεν πάτησε παρκέ στη νίκη της ομάδας του New York Knicks απέναντι στην Philadelphia με σκορ 88-94.

Στον αγώνα που έγινε στο Madison Square Garden οι Knicks πήραν τη τρίτη σερί νίκη τους ενάντια στους 76ers, ο Έλληνας φόργουορντ δεν χρησιμοποιήθηκε καθόλου στον αγώνα και έγινε dnp από τον προπονητή του Derek Fisher . Πιστεύουμε όμως στο δικό μας Θανάση  πως οι κόποι του αργά ή γρήγορα θα ανταμειφθούν.

Δείτε τις φάσεις του αγώνα εδώ:


Πηγή βίντεο: NBA.com

Για την ιστορία καλή εμφάνιση για τους νικητές έκαναν για ακόμα ένα παιχνίδι οι Derrick Williams και Carmello Anthony με 21 και 18 πόντους αντίστοιχα, με τον πρώτο να μαζεύει και 8 ριμπάουντ, ακολούθησαν στο σκοράρισμα ο Langston Galloway με 11 πόντους και ο Robin Lopez με άλλους 10, μαζεύοντας και 5 "σκουπίδια".

Απ΄τους ηττημένους ξεχώρισε ο Christian Wood, ο νεαρός rookie πέτυχε double-douple με 13 πόντους 10 ριμπάουντ σε 21 λεπτά, ο Isaiah Cannan ήταν ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του με 18 πόντους, από 10 πόντους πρόθεσαν οι Jakarr Sampson και Scottie Wilbekin.

Αναλυτικά τα στατιστικά του παιχνιδιού εδώ: NBA.com

Previous
Next Post »