Κώστας vs Γιάννης 1-0

Τα ξημερώματα είχαμε Ελληνική μάχη στον αγώνα Sacramento Kings vs Milwaukee Bucks, με τους πρώτους να παίρνουν την νίκη με 129-118 και τον Κώστα Κουφό να βγαίνει νικητής στην πρώτη αναμέτρηση για φέτος με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.


Ο Έλληνας center έπαιξε ένα απ ΄τα καλύτερα παιχνίδια του για φέτος. Ξεκίνησε βασικός λόγω τραυματισμού του βασικού Cousins, έβαλε 14 πόντους με 5-8 σουτ και 62,5% ευστοχία, στις μάχες στον αέρα ήταν και πάλι απ΄τους καλύτερους, μαζεύοντας 9 ριμπάουντ με τα 6 απ' αυτά να είναι αμυντικά! Ο Κώστας είχε ακόμα 2 μπλοκ και 1 κλέψιμο σε 35 λεπτά συμμετοχής.

Δείτε μια φάση με τον Κώστα απ' τον αγώνα στην ανάρτηση που ανέβασε η ομάδα του στον λογαριασμό της @SacramentoKings στο Twitter: 
Πηγή βίντεο: Sacramento Kings


O "ηττημένος" Γιάννης Αντετοκούνμπο απ΄την πρώτη φετινή μάχη απέναντι στον Κώστα Κουφό ξεκίνησε βασικός και βγήκε πρώτος σκόρερ της ομάδας του μαζί με τον Khris Middleton. Ο Greek Freak πέτυχε 21 πόντους με 7-13 σουτ και 53,8% ευστοχία, έδωσε και  2 τελικές πάσες. Στην άμυνα βοήθησε με 3 ριμπάουντ και 5 συνολικά, είχε και 2 κοψίματα σε 30 λεπτά στο παρκέ καθώς αποβλήθηκε με 6 φάουλ λίγο πριν λήξει ο αγώνας.

Εδώ είναι αναλυτικά τα στατιστικά του αγώνα: NBA.Greece

Απολαύστε τα highlights του Γιάννη απ' τον αγώνα: 

Πηγή βίντεο: DownToBuck

Δείτε τις καλύτερες φάσεις του αγώνα: 


Πηγή βίντεο: Ximo Pierto 2
Previous
Next Post »