H εμφανίση των "The Greek Three" στα χθεσινά παιχνίδια

Ελληνικό στοιχείο είχε η χθεσινή βραδιά καθώς στα τρία απ΄τα τέσσερα παιχνίδια υπήρχαν και οι τρεις Έλληνες παίκτες κάνοντας πολύ καλές εμφανίσεις.


Με δύο νίκες και μια ήττα τελείωσε οι βραδιά για τους Κουφό, Παπ και Γιάννη αντίστοιχα, έχοντας και οι τρεις όμως καλή απόδοση μέσα στο παρκέ. 

Ο Κώστας Παπανικολάου έπαιξε για 19 λεπτά και 49 δευτερόλεπτα, δεύτερος μεγαλύτερος χρόνος που έμεινε στον αγώνα μετά τις 17-11 απέναντι στους Suns που έπαιξε 19 λεπτά και πενήντα οχτώ δευτερόλεπτα. Ο Παπ άρπαξε την ευκαιρία και πέτυχε 8 πόντους με 3-6 σουτ, 2 ριμπάουντ, 1 ασσιστ στη νίκη των Denver Nuggets επί των Minnesota Timpberwolves με σκορ 112-100.

Εδώ είναι αναλυτικά τα στατιστικά του αγώνα: NBA.Greece

Ο Κώστας Κουφός ήταν για άλλο ένα παιχνίδι θετικός πετυχαίνοντας 8 πόντους με 4-7 σουτ, 6 ριμπάουντ και 1 κόψιμο σε 18 λεπτά και 44 δευτερόλεπτα στη νίκη των Sacramento Kings επί των Houston Rockets με σκορ 97-107. ο Έλληνας center στα τελευταία πέντε παιχνίδια έχει μ.ο πόντων 6,33 και 5,8 ριμπάουντ, δείχνοντας ότι είναι σε μέτριο αλλά σταθερό επίπεδο.

Εδώ είναι αναλυτικά τα στατιστικά του αγώνα: NBA.Greece

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν ο μόνος ηττημένος της παρέας, καθώς οι Milwaukee Bucks έχασα στο Los Angeles απ΄τους Lakers με σκορ 95-113. Ο Greek Freak πέτυχε 15 πόντους με 6-11 σουτ, 3-4 βολές, 6 ριμπάουντ, 5 ασσιστ σε 35 λεπτά και είκοσι οχτώ δευτερόλεπτα. Ο Γιάννης στα τελευταία έξι παιχνίδια έχει μ.ο. πόντων 15 και 7,6 ριμπάουντ και 4,3 ασσιστ και συνεχίζει το πολύ καλό ξεκίνημα του στη φετινή σεζόν.

Εδώ είναι αναλυτικά τα στατιστικά του αγώνα: NBA.Greece


Δείτε τις καλύτερες φάσεις των αγώνων: 



Πηγή βίντεο: NBA Daily Recap
Previous
Next Post »