Ήττες για τους Έλληνες παίκτες στα χθεσινά παιχνίδια

Τρεις ήττες είχε το χθεσινό πρόγραμμα για τους Παπανικολάου, Κουφό, Αντετοκούνμπο και τις ομάδες του;.

Χαμηλή πτήση είχε ο Κώστας Κουφός στην ήττα της ομάδας του από τους Minnesota Timberwolves με σκορ 95-99. Ο Έλληνας center έπαιξε για 22 λεπτά πατώντας το παρκέ για πρώτη φορά στον αγώνα στο πέμπτο λεπτό. Στο σκοράρισμα έμεινε χαμηλά με 4 πόντους 1-2 σουτ, 2-2 βολές αλλά και η συγκομιδή στα ριμπάουντ ήταν φτωχή με μόλις 4.

Εδώ είναι αναλυτικά τα στατιστικά του αγώνα: NBA.Greece

Ο Κώστας Παπανικολάου και η ομάδα του γνώρισαν και αυτοί ήττα απέναντι στους Utah Jazz με σκορ 88-97. Ο Παπ έπαιξε για 12 λεπτά έχοντας γεμίσει ελάχιστα την στατιστική του, με 1 πόντο 0-1 σουτ 1-2, βολές, 1 ριμπάουντ και 1 κλέψιμο. Το θετικό είναι ότι φαίνεται να μπαίνει σιγά σιγά στο rotation της ομάδας του.

Εδώ είναι αναλυτικά τα στατιστικά του αγώνα: NBA.Greece

Την καλύτερη εμφάνιση των Ελλήνων παικτών την είχε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο όπου ήταν και πάλι βασικός στο παιχνίδι Millwaukee Bucks vs Golden State Warriors. O Greek Freak και οι Bucks είχαν πολύ δύσκολο έργο απέναντι στην παρέα του Curry, καθώς οι Warriors ήθελαν να πάρουν την ρεβάνς ύστερα απ΄ την ήττα τους στις 13/12 μέσα στο Milwuakee, όπου είναι και η μοναδική ήττα για φέτος.Αν και ηττήθηκε η ομάδα του Γιάννη με σκορ 112-121 βρέθηκε σε εξαιρετική φόρμα και πέτυχε 20 πόντους με 9-17 σουτ και 2-3 βολές. μάζεψε 6 ριμπάουντ, έδωσε 4 τελικές πάσες και είχε και 1 κόψιμο σε 36 λεπτά συμμετοχής.

Εδώ είναι αναλυτικά τα στατιστικά του αγώνα: NBA.Greece

Δείτε τις καλύτερες φάσεις των αγώνων: 



Πηγή βίντεο: Daily Sports News και Basketball Channel
Previous
Next Post »