Διαβάστε ποίος πέρασε τον Larry Bird στην λίστα των σκόρερ και ποίο είναι το αρνητικό σερί του Andre Drummond

Ο Carmelo Anthony πέρασε τον Larry Bird στην λίστα των καλύτερων σκόρερ όλων των εποχών και ο Andre Drummond πέτυχε αρνητικό σερί για τους Rockets χάνοντας 23 βολές σε ένα παιχνίδι.



O σταρ των New York Knicks Carmelo Anthony πέτυχε κάτι πολύ σημαντικό, πέρασε τον Larry Bird στην λίστα των καλύτερων σκόρερ στην ιστορία του NBA. Ο Anthony στον χθεσινό αγώνα με τους Ytah Jazz σκόραρε 30 πόντους, έφτασε τους 21,793 συνολικά και είναι πλέον 31 στην συγκεκριμένη λίστα. Ο φόργουορντ της Νέας Υόρκης θέλει ακόμα 20 πόντους για να φτάσει και τον Gary Payton.
Ο center  των Detroit Pistons στον χθεσινό αγώνα απέναντι στους Houston Rockets αν και πέτυχε double-double με 17 πόντους, 11 ριμπάουντ σε ελάχιστο χρόνο των 23 λεπτών, κατάφερε να κάνει ένα κι ένα μεγάλο αρνητικό σερί για την ομάδα. Οι 23 βολές που έχασε είναι το οι περισσότερες άστοχες σε ένα παιχνίδι για τους Pistons.
O  James Harden των Houston Rockets πραγματικά ήταν ασταμάτητος απέναντι στους Detroit  Pistons καθώς πέτυχε το πρώτο του triple-double για φέτος με 33 πόντους, 17 ριμπάουντ (τα οποία είναι και career-high), 14 ασσιστ. Ο "Beard" έγιναι πλέον και ο νεότερος παίκτης που σκόραρε 1,000 τρίποντα.


Πηγές αναρτήσεων: @BR_NBA , @BleacherReport και @HoustonRockets
Previous
Next Post »