Στο σημερινό top 5 οι φάσεις είναι η μια καλύτερη απ την άλλη

Δυσκολευτήκαμε να επιλέξουμε τις καλύτερες στιγμές απ΄ τα χθεσινά παιχνίδια με τόσα πολλά highlights των παικτών, αλλά το Basketologio ξεχώρισε για εσάς τις καλύτερες φάσεις για το top 5 μέσω Twitter, πραγματικά είναι η μια καλύτερη απ΄ την άλλη με τον LeBron James στο νούμερο ένα να ξεχνάει να προσγειωθεί στο παρκέ.


5. Το top 5 ξεκινάει με μια ακόμα διαστημική πάσα απ΄ τον μέγιστο Kobe Bryant. Τα λόγια είναι λίγα για να περιγράψεις την μπασκετική ευφυΐα αυτού του παίκτη.
4. Στο νούμερο 4 βλέπουμε έναν Derrick Rose απ΄ τα παλιά με μια crossover κίνηση που ελάχιστοι μπορούν να πετύχουν τόσο τέλεια. 
3. Ανεβαίνουμε στην λίστα και στο alley oop του Rudy Gay μετά απ΄ την πάσα του Rajan Rodo. O Gay μας έχει συνηθίσει σε τέτοιες πτήσεις. 
2. Ένα σκαλί πριν την κορυφή βρίσκεται ο Rajan Rondo, όχι με μια διαστημική πάσα, ούτε με ένα τρελό crossover αλλά με ένα απίστευτο κάρφωμα στο πρόσωπο του κατά πολύ ψηλότερο του Kelly Ryan.
1. Στην πρώτη θέση βλέπουμε τον "Βασιλιά" LeBron James,ο οποίος αψηφάει την βαρύτητα, την φυσική και πετάει στην κυριολεξία για το γνωστό του βασιλικό κάρφωμα.

Πηγή φωτογραφίας: www.nba.com/cavaliers photo by Nathaniel S. Butler/NBAE
Πηγές αναρτήσεων:  @LeBronJames , @BleacherReport και @BR_NBA
Previous
Next Post »