Ο Kobe Bryant γράφει ξανά ιστορία, ο Wade πέτυχε νέο Milestone και άλλα ρεκόρ από χθες

O "Black Mamba" συνεχίζει να βάζει το όνομα του δίπλα στα κορυφαία της ιστορίας, ο Dwyane Wade πέτυχε νέο milestone στο σκοράρισμα και ο Russel Westrbrook τερμάτισε ξανά το κοντέρ.


O Kobe Bryant πλέον μέχρι να κρεμάσει τα παπούτσια του σε κάθε παιχνίδι θα σπάει και από ένα ρεκόρ. Έτσι και έγινε στο χθεσινό παιχνίδι των LA Lakers με τους Houston Rockets καθώς με τις 9 ασσιστ που μοίρασε, έφτασε τις 6,244 και ανέβηκε στην δεύτερη θέση με τις περισσότερες ασσιστ στην ιστορία των Lakers αφήνοντας τρίτο τον τεράστιο Jerry West με 6,238 και βρίσκεται κάτω απ΄ τον θρυλικό Magic Johnson με 10,141 ασσιστ.
Ένας άλλος σημαντικός παίκτης στην ιστορία του NBA, o Dwyane Wade πέτυχε νέο ρεκόρ στην λαμπρή του καριέρα. Στον αγώνα των Miami Heat με τους Oklahoma City Thunder πέτυχε 22 πόντους, έφτασε τους 19,535 μέχρι στιγμής και ανέβηκε στην θέση 44 στην λίστα με τους καλύτερους σκόρερ όλων των εποχών.
Ο Russel Westbrook έσπασε τα κοντέρ στον χθεσινό αγώνα τον Oklahoma City Thunder με τους Miami Heat καθώς πέτυχε δεύτερο συνεχόμενο triple-double και το πέμπτο για φέτος. Ο Russel ήταν ασταμάτητος και σκόραρε 13 πόντους, μοίρασε 15 ασσιστ και μάζεψε 10 ριμπάουντ. Όσο είναι σε τέτοια δαιμονισμένη φόρμα θα πετύχει σίγουρα και άλλα triple-double.
Άλλα milestones: 
Ο Paul George των Indianna Pacers έφτασε τις 1000+ ασσιστ στην καριέρα του.
Ο David West των San Antonio Spurs έφτασε τα 6000+ ριμπάουντ στην καριέρα του.
Ο Randy Foey των Denver Nuggets έφτασε τα 1000+ τρίποντα στην καριέρα του.
Ο Joe Young των Indianna Pacers πέτυχε career-high in points 15 πόντους.
O Myles Turner των Indianna Pacers πέτυχε carer-high in points 25 πόντους.

Πηγές αναρτήσεων: @nbastats , @MiamiHEAT και @Lakers
Previous
Next Post »