Οι Spurs το βιολί τους, οι Thunder διέλυσαν τους Heat και τα αποτελέσματα της χθεσινής βραδιάς (+βιντεο)

Στα χθεσινά παιχνίδια, οι Spurs είναι ανίκητοι πλέον στο San Antonio στα τελευταία παιχνίδια εντός έδρας, στην Oklahoma οι Miami Heat γνώρισαν βαριά ήττα απ΄ τους γηπεδούχους Thunder.
Εύκολη νίκη για την παρέα του Tim Duncan απέναντι στην παρέα του Dirk Nowitzki με σκορ 83 - 112. Οι Spurs στο γήπεδο τους έχουν γίνει ανίκητοι καθώς μετράνε 24 συνεχόμενα παιχνίδια χωρίς ήττα. Αν και οι τρεις σταρ του San Antonio (Duncan, Parker, Ginobili) που συνολικά πέτυχαν 11 πόντους δεν δυσκολεύτηκαν καθόλου. Πρώτος σκόρερ της ομάδας ήταν ο νεοφερμένος LaMarcus Aldridge με 23 πόντους και 7 ριμπάουντ σε 27 λεπτά, ακολούθησε ο Boris Diaw με 16 πόντους με 3 ασσιστ, 3 ριμπάουντ σε 16 λεπτά και πρόσθεσαν 15 και 14 πόντους ο Kawhi Leonard και Jonathon Simmons αντίστοιχα. 

Για τους φιλοξενούμενους οι οποίοι γνώρισαν την τρίτη τους ήττα στα πέντε τελευταία παιχνίδια, ήταν μια συνολικά κακή βραδιά με τον Dirk να μένει χαμηλά, ξεχώρισαν οι Dwight Powell που σκόραρε 15 πόντους σε μόλις 16 λεπτά, Wesley Matthews πρόσθεσε 12 πόντους σε 26 λεπτά και Javale McGee με 10 ριμπάουντ 3 κοψίματα σε 15 λεπτά συμμετοχής.

Εδώ είναι αναλυτικά τα στατιστικά του αγώνα: NBA.Greece
Στον αγώνα Miami Heat vs Oklahoma City Thunder οι γηπεδούχοι είχαν ένα εύκολο βράδυ με τους Durant, Westbrook και Ibaka  να κάνουν ότι θέλουν στο παρκέ και να παίρνουν την νίκη με 74-99. Ο Kevin Durant έκανε double-double με 24 πόντους, 10 ριμπάουντ, 3 ασσιστ, 3 κλεψίματα σε 32 λεπτά. Με triple-double τελείωσε τον αγώνα ο Russel Westbrook ο οποίος είχε 13 πόντους, 15 ασσιστ, 10 ριμπάουντ σε 33 λεπτά συμμετοχής. Ο Dion Waiters ξεχώρισε και αυτός καθώς σκόραρε 18 πόντους με 6-11 σουτ σε 30 λεπτά στο παρκέ.

Από την μεριά των ηττημένων οι τρεις συνήθεις ύποπτοι, Wade, Bosh και Whiteside με τον Tyler Johnson να δίνει βοήθεια. O Dwyane Wade ήταν ο πρώτος σκόρερ με 22 πόντους σε 30 λεπτά, ο Hassan Whiteside πέτυχε double-double με 14 πόντους, 11 ριμπάουντ και 4 κοψίματα σε 33 λεπτά, ο Chris Bosh ακολούθησε με 12 πόντους και 4 ριμπάουντ σε 34 λεπτά στο παρκέ με τον Tyler Johnson  βοήθησε σημαντικά καθώς πρόσθεσε 16 πόντους, 6 ριμπάουντ, 4 ασσιστ σε 40 λεπτά συμμετοχής.

Εδώ είναι αναλυτικά τα στατιστικά τα αγώνα: NBA.Greece

Τα υπόλοιπα αποτελέσματα του αγώνα: 

Phoenix Suns-Minnesota Timbetwolves 87-117
Indianna Pacers-Denver Nuggets 126-129
Houston Rockets-LA Lakers 112-95

Δείτε τις καλύτερες φάσεις όλων των αγώνων:






Πηγές βίντεο: NBA Daily Recap
Previous
Next Post »