Τα εύκολα δύσκολα έκαναν οι Bucks, στα ρηχά ο Γιάννης

Τα εύκολα δύσκολα έκαναν οι Milwaukee Bucks απέναντι στους Dallas Mavericks με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να "κολυμπάει" στα ρηχά.



Τα ελάφια έπαιζαν στο σπίτι τους και ήθελαν οπωσδήποτε την νίκη, καθώς προέρχονταν από 6 συνεχόμενες ήττες, έτσι στο χθεσινό παιχνίδι μπήκαν δυνατά στον παρκέ και ήταν σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού μπροστά, με τον Γιάννη να μην βοηθάει αρκετά την ομάδα, ευτυχώς  χωρίς αυτό να στοιχίσει τους Bucks.

Το ημίχρονο έληξε με 38-59 υπέρ των Bucks  και όλα έδειχναν ότι θα ήταν μια εύκολη βραδιά, αλλά η παρέα του Dirk Nowitzki στο δεύτερο ημίχρονο πλησίαζε αθόρυβα με τον Γερμανό να φτάνει τους 20 πόντους, οι Mavericks βρέθηκαν μπροστά με ένα πόντο 20 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη, μια καλή άμυνα και ένα εύστοχο lay up του Khris Middleton στον αιφνιδιασμό διαμόρφωσαν το τελικό σκορ σε 95-96 και έσωσαν τους Bucks από την αυτοκτονία και την έβδομη συνεχόμενη ήττα. 

Ο Khris πού πέτυχε το νικητήριο καλάθι ήταν κι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας με 27 πόντους με 10-18 σουτ, με δεύτερο σκόρερ τον John Henson με 16 πόντους, ο οποίος έβγαλε και την τελευταία άμυνα. Ακολούθησε ο Michale Carter Williams που πρόσθεσε 15 πόντους και 12 ριμπάουντ.

Ο Greek Freak βρέθηκε στην δεύτερη ίσως χειρότερη βραδιά του στην φετινή σεζόν. Πέτυχε μόνο 5 πόντους με 2-8 σουτ, μάζεψε 5 ριμπάουντ, συμπληρώνοντας την στατιστική του με 1 ασσιστ, 1 κόψιμο, 1 κλέψιμο και 5 φάουλ σε 33 λεπτά. Η χειρότερη βραδιά του με τη λιγότερη συγκομιδή πόντων ήταν στις 26/12/2015 που είχε σκοράρει 4 απέναντι στους Toronto Raptors. 

Εδώ είναι αναλυτικά τα στατιστικά του αγώνα: NBA.Greece

Δείτε τις καλύτερες φάσεις του αγώνα: 


Πηγή ανάρτησης: @Bucks
Πηγή βίντεο: Daily Sports News
Previous
Next Post »