Οι Damian Lillard και Doug McDermott στα Milestones της ημέρας

Στα ρεκόρ της χθεσινής βραδιάς είδαμε τους Damian Lillard και Doug McDermott να παίζουν το παιχνίδι της ζωής του πετυχαίνοντας career high στους πόντους και τους Portland Trail Blazers ανάγκασαν τους Golden State Warriors στην πιο βαριά τους ήττα τα τελευταία τρία χρόνια. 

O σταρ των Portland Trail Blazers Damian Lillard έπαιξε το παιχνίδι της καριέρας του μέχρι στιγμής απέναντι στους Warriors. Ο Damian πήρε την ομάδα του απ΄  το χέρι και την οδήγησε στον θρίαμβο απέναντι στην καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος. Ο ποιντ γκαρντ των Blazers σούταρε όλο το βράδυ με τρομερά ποσοστά και νίκησε την παρέα του Stephen Curry με τον ίδιο τρόπο που παίζουν οι "Πολεμιστές". Τα χθεσινά στατιστικά του ήταν τρομερά καθώς είχε 51 πόντους με  18-28 σουτ, 9-12 τρίποντα. 6-7 βολές, 7 ασσιστ, 6 κλεψίματα σε 31 λεπτά συμμετοχής. Οι 51 πόντοι που σκόραρε χθες είναι πλέον το career high μέχρι στιγμής στην καριέρα του.
Ο μπομπερ των Chicago Bulls Doug McDermott είχε ένα ονειρεμένο παιχνίδι χθες απέναντι στους Toronto Raptors. Ο Doug πήρε το όπλο του χθες και δεν σταμάτησε να πυροβολεί απ΄ όπου και αν στεκόταν στο παρκέ. Με την λήξη του παιχνιδιού το ταμπλό έγραφε 30 πόντους με 13-17 σουτ, 4-5 τρίποντα, 4 ριμπάουντ, 1 ασσιστ, 3 κλεψίματα σε 32 λεπτά συμμετοχής. Οι 30 πόντοι που εύστοχησε είναι και για αύτον career high μέχρι στιγμής στην καριέρα του.

Πηγή αναρτήσεων: @nbastats
Previous
Next Post »