Τα χθεσινά Milestones ανήκουν στους Damian Lillard και Hassan Whiteside

Τρομερές εμφανίσεις έγιναν τα ξημερώματα με τις κορυφαίες να είναι η σπουδαία εμφάνιση του Damian Lillard απέναντι στους Indian Pacers και η συνέχεια των εκπληκτικών επιδόσεων του Hassan Whiteside των Miami Heat.


O άσσος των Portland Trail Blazers για ακόμα ένα παιχνίδι οδήγησε την ομάδα του σε μια σπουδαία νίκη απέναντι στους Indiana Pacers. Στην επίθεση ήταν ασταμάτητος σκοράροντας 33 πόντους, φτάνοντας τα 18 φετινά παιχνίδια που έχει 30+ πόντους και αυτό είναι το  ένατο καλύτερο ρεκόρ στην ιστορία της ομάδας, και αυτό το πέτυχε με 11-23 σουτ και 5-8 τρίποντα σε 35 λεπτά συμμετοχής.  Ο Damian ακόμα έφτασε τα 10 συνεχόμενα παιχνίδια με 20+ πόντους για πρώτη φορά στην καριέρα του.

O θηριώδης ψηλός των MIami Heat Hassan Whiteside, στον χθεσινό αγώνα απέναντι στους New York Knicks ήταν απολαυστικός. Εκτός από τις θεαματικές του φάσεις που δημιούργησε και τις εξωφρενικές του τάπες, ήταν και αρκετά ουσιώδης, καθώς έμεινε στο παρκέ μόλις για 26 λεπτά και σκόραρε 26 πόντους με11 ρμπάουντ και 2 κοψίματα, πετυχαίνοντας έτσι ακόμα ένα double double για φέτος και με αυτή του την εμφάνιση έγινε ο πρώτος παίκτης στην ιστορία των Heat που πετυχαίνει double double ερχόμενος απ΄ τον πάγκο.

Πηγές αναρτήσεων: @TrailBlazersPR και @MiamiHEAT
Πηγή φωτογραφίας: nba.com/blazers
Previous
Next Post »