Γιάννης Αντετοκούνμπο ή αλλιώς "Mr Triple Double"

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έπαιζε σε άλλο επίπεδο στο χθεσινό αγώνα των Milwaukee Bucks με τους Brooklyn Nets δίνοντας την νίκη στα "Ελάφια" με σκορ 109-100.


Ο Greek Freak τα ξημερώματα πραγματοποίησε ακόμα μια τρομακτική εμφάνιση, αυτή τη φορά απέναντι στους Nets μέσα στο Brooklyn πετυχαίνοντας το τέταρτο triple double στην καριέρα του και όλα στη φετινή σεζόν. Στο παρκέ ο Γιάννης έβγαλε όλο του το ταλέντο και στην επίθεση και στην άμυνα, επιβεβαιώνοντας πλέον ότι είναι πολύ σημαντικός για την ομάδα του Milwaukee και όταν παίζει δαιμονισμένα ο Έλληνας φόργουορντ τα "Ελάφια" ανεβαίνουν αγωνιστικό επίπεδο.

Έμεινε στο παρκέ για 42 λεπτά, περισσότερο από κάθε άλλον στο παιχνίδι και απ΄ τις δύο ομάδες, βγήκε ο πρώτος σκόρερ του παιχνιδιού, πρώτος στα ριμπάουντ και πρώτος στις ασίστ και δεύτερος στα κλεψίματα. Με λίγα λόγια ήταν ο MVP του αγώνα βοηθώντας την ομάδα του να πάρει την δύσκολη εκτός έδρας νίκη. Τα στατιστικά του είναι διαστημικά με 28 πόντους 12-16 σουτ, 4-11 βολές, 14 ασίστ, 11 ριμπάουντ, 4 κλεψίματα και 2 κοψίματα. Με το τέταρτο triple double ο Γιάννης είναι πλέον ο μόνος παίκτης στην ιστορία των Bucks που πετυχαίνει 4 tirple double σε μια σεζόν,

Εδώ είναι αναλυτικά τα στατιστικά του αγώνα: gr.global.nba.com

Δείτε τις καλύτερες φάσεις του Γιάννη: 



Πηγή φωτογραφίας: @Bucks 
Πηγή αναρτήσεων: @Bucks 
Previous
Next Post »