Νίκη για Kings και Κουφό

Βασικός ο Έλληνας center στο παιχνίδι απέναντι στους Lakers


Την τέταρτη νίκη της σε πέντε παιχνίδια στη preseason πήρε η ομάδα του Sacramento απέναντι στους Lakers του Kobe με σκορ 107-100. Ο Κώστας Κουφός έπαιξε βασικός λόγω ξεκούρασης του Cousins και σε 24 λεπτά στο παρκέ έβαλε 9 πόντους μάζεψε 8 ριμπάουντ με 2 ασσίστ και 4 κοψίματα.


Λίγα λόγια για τον αγώνα:

Ο Kobe ξεκίνησε  τον αγώνα έχοντας στο πρώτο μισό 10 πόντους αλλά στο τρίτο δωδεκάλεπτο σε μια φάση που έπεσε πάνω στον Έλληνα center τραυματίστηκε και δεν έπαιξε στο υπόλοιπο παιχνίδι, δεν είναι κάτι σοβαρό και ο σταρ της ομάδας θα παίξει κανονικά στους επόμενους αγώνες της ομάδας του. Απ΄τους LAkers ξεχώρισαν o Hibbert με 10 ριμπάουντ και 8 πόντους σε 28 λεπτά, καλός επιθετικά ήταν και ο guard Jordan CLarkson με 17 πόντους σε 27 λεπτά.


Απ΄την ομάδα του Sacramento ο Belinelli είχε 17 πόντους με 5 στα 10 σουτ(3 στα 6 τρίποντα) σε 24 λεπτά και ήταν ο πρώτος σκόρερ των Kings. Ακόμα μια βραδιά ο Rudy Gay έκανε εκπληκτική εμφάνιση με double-double έχοντας 10 πόντους 11 ριμπάουντ σε 24 λεπτά, στην επίθεση βοήθησαν και  οι Darren Collison James Anderson με 16 και 13 πόντους αντίστοιχα.

Αναλυτικά τα στατιστικά του αγώνα εδώ: NBAGREECE

Δείτε τα Highlights εδώ:



Πηγή βίντεο: NBA.com
Previous
Next Post »